Crystal Talent Solutions – Energetica

Crystal Talent Solutions – Energetica

In data 30.05.2019 Crystal Talent Solutions, in partenariat cu facultatea de Energetica din cadrul Politehnicii Bucuresti, va organiza un eveniment de prezentare rezervat studentilor inscrisi la cursul “IT pentru non IT-isti” pe tema “Career Path in firmele multinationale”.
Evenimentul este organizat in cadrul initiativelor “Meet the market” si isi propune sa reuneasca un numar de Directori Generali si Directori de Resurse Umane ale unor firme multinationale cu 180 de studenti, pentru a discuta despre oportunitatile de cariera si despre importanta unei planificari de cariera, in loc de un orizont pe termen scurt.

Cursul “It pentru non IT-isti” a atras un numar record de 704 studenti, din care 270 au fost impartiti in 6 grupe si admisi la prima sesiune de cursuri.
Temele prezentate la curs sunt algoritmica, baze de date si programare in ABAP. Cursul se va termina cu un test de competente profesionale.
Crystal Talent Solutions gestioneaza activitatile de plasament de personal in cadrul grupului Crystal System.
Crystal System Group este un partener strategic in IT, HR si BPO pentru unele dintre cele mai influente corporații din Europa.
Cu sediul general în Cipru, Crystal System Group este prezent in România, Moldova, Grecia și Albania.
Pentru mai multe informatii, va rugam sa ne contactati la academy@crystal-system.eu